Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський день на стадіоні Слов’янська

12 червня в місті Слов’янськ, на стадіоні ім. Ю.П. Скиданова, відбувся загальноміський захід «Всеукраїнський Олімпійський день». Учасниками спортивно-видовищного заходу стали понад сотні дітей з пришкільних таборів загальноосвітніх шкіл Слов’янська №№ 4, 8, 9, 12, 15.
 
Спортивне свято організовано з нагоди відзначення дня заснування Міжнародного олімпійського комітету. Головним організатором виступив КЗ СМЦФЗН «Спорт для всіх» за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, а також за сприяння громадських організацій «Спортивний клуб рукопашного бою «Беркут», «Професійний бійцівський клуб «Тріада», клубу дитячої гімнастики «Флай».
 
Право відкрити захід та внести прапор Національного олімпійського комітету України надали вихованцям спортивного клубу рукопашного бою «Беркут», юним спортсменам бійцівського клубу «Тріада» та гімнастам з клубу «Флай».
 
Під час проведення Олімпійського дня на учасників заходу чекала запальна музична розминка від спеціалістів центру «Спорт для всіх», масовий символічний забіг в одне коло стадіону та спортивно-пізнавальний квест: естафети, конкурси, завдання, майстер-класи та показові виступи від вихованців спортивних клубів міста.
 
Діти з пришкільних таборів охоче долучились до веселих спортивних розваг традиційного свята «Олімпійський день», по завершенню якого всі отримали солодкі подарунки від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
14.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах