Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик привітав з Днем медика працівників обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру

14 червня, напередодні Дня медичного працівника, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик завітав у місто Бахмут до обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру, щоб привітати колектив з професійним святом.

«Сьогодні я радий вітати вас, спортивних лікарів, адміністрацію закладу, і висловити щиру вдячність за щоденну роботу в слідкуванні за станом здоров’я атлетів регіону. Вірю, що завдяки вашому професіоналізму, добрим та умілим рукам спортивні здобутки Донецької області тільки примножуватимуться, і ми разом будемо радіти нашим перемогам на чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських іграх. Наразі повним ходом триває реконструкція нових приміщень для обласного диспансеру – упевнений, це будуть ті умови, у яких ви зможете комфортно працювати, проводити дослідження і лікування. А сьогодні прийміть побажання натхнення і наснаги в роботі, тепла і затишку в оселі, реалізації всіх творчих задумів», - сказав в урочистій промові Володимир Мицик.

Головний лікар обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру Антон Діденко також звернувся до працівників закладу: «Дякую кожному члену колективу за роботу. Я завжди отримую позитивні відгуки від пацієнтів, і це ваша заслуга. Усі ми працюємо на спільну справу, і дуже відчутною завжди є підтримка Донецької облдержадміністрації та управління фізичної культури та спорту ОДА».

Грамотами управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації за відданість справі та з нагоди Дня медичного працівника Володимир Мицик нагородив: колектив комунального лікувально-профілактичного закладу «Обласний лікарсько-фізкультурний диспансер», завідувачку відділення спортивної медицини та реабілітації Людмилу Крячко, лікарів зі спортивної медицини Аллу Загорську та Володимира Ярославцева, старшу медичну сестру Оксану Васюткіну, інженера з охорони праці, голову профспілки (35 років медстажу) Світлану Грицину.

 
 
 
14.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах