Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борці Донеччини греко-римського стилю здобули два «золота» та «бронзу» на чемпіонаті України в Черкасах

8-9 червня в місті Черкаси відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед чоловіків до 23 років, за підсумками якого в активі спортсменів Донецької області виявилось 3 нагороди: дві золоті та одна бронзова.

У ваговій категорії до 55 кг на п’єдестал пошани піднялись два борця з Маріуполя. У чвертьфіналі Геннадій Завертайло, вихованець тренерів Ігоря Годлевського та Олексія Кривощокова, переміг Віталія Кушніра з Київщини, а Владислав Коростельов (тренери Артем Узун, Максим Узун) – Даниїла Єрмакова з Дніпропетровщини. Жереб звів представників Донеччини у півфіналі, де кращим виявився Завертайло, який продовжив переможний поступ і у фінальному поєдинку з Романом Стащенком з Дніпропетровської області. Коростельов скористався своїм шансом у втішному поєдинку за бронзову медаль, де був сильнішим за Віталія Кушніра.

Звання чемпіона України серед чоловіків до 23 років у ваговій категорії 72 кг виборов Максим Євтушенко з Краматорська, вихованець заслуженого тренера України Олега Євтушенка. На шляху до фіналу він почергово переміг киянина Олексія Задорожнього, Ясафа Зейналова з Житомирщини, Микиту Політаєва з Луганщини, а у вирішальній сутичці – представника Київської області Василя Панасюка.

За підсумками змагань тренерський склад збірної України сформує команду для виступу на чемпіонаті світу, що відбудеться в Угорщині наприкінці жовтня поточного року.

 
 
11.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах