Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красному Лимані завершилася Спартакіада серед навчальних закладів

21 грудня в Красному Лимані на базі спортивного комплексу «Локомотив» пройшов турнір з футзалу серед юнаків, який став завершальним у рамках Спартакіади 2013 року серед навчальних закладів міста та району.

Учасниками змагань з футзалу стали 16 команд з Красного Лиману та Краснолиманського району. Ігри пройшли в чотирьох підгрупах, переможці яких оскаржили призові місця, а решта команд боролися за очки в залік Спартакіади.

За підсумками турніру кращою стала команда Ліцею (на фото). Друге місце посіли спортсмени ЗОШ № 4, а третє – представники Торського УВК. Команда-переможець отримала перехідний Кубок ФСК «Локомотив» та відділу молоді та спорту Краснолиманської міської ради.

Усього в рамках Спартакіади учасники визначали кращих у 4 видах змагань, які проводилися окремо серед дівчат і серед хлопців: баскетбол, футзал, легкоатлетична естафета і волейбол. За підсумками Спартакіади перше-друге місця розділили команди Ліцею та ЗОШ № 4, які набрали по 555 очок. Третіми стали представники гімназії (455 очок). Четверте і п’яте місця посіли ЗОШ № 2 (385 очок) та ЗОШ № 3 (370 очок) відповідно.

 
25.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах