Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивне свято у Вугледарі для дітей з пришкільних таборів під гаслом «Швидше, вище, сильніше!»

5 червня в місті Вугледар, на базі навчально-виховного комплексу «МРІЯ», відбулося спортивне свято під гаслом «Швидше, вище, сильніше!», присвячене Олімпійському дню та Дню захисту дітей.
 
У змаганнях взяли участь 135 дітей з пришкільних таборів «Сонечко» (НВК «Політехнічний ліцей – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів»), «Весела планета» (ЗОШ №2), «Дивосвіт» (НВК «МРІЯ»).
 
Спортивне свято розпочалося з урочистостей, інформаційного блоку та  вікторини на олімпійську тематику. Діти продемонстрували гарні знання  правил здорового способу життя, олімпійської символіки, програми сучасних Олімпійських ігор.
 
Перед початком змагальної частини спортивного свята на учасників чекала розминка, яка пройшла дуже весело та динамічно. Після того, як розігріли м’язи, усі охочі вийшли на спортивний майданчик, аби позмагатися одне з одним у швидкості, спритності, влучності та витривалості.
 
У цей день діти отримали заряд позитивних емоцій та бадьорості. Кожен зміг відчути себе справжнім олімпійцем і стати частиною великої Олімпійської родини. Всі команди були нагороджені призами - спортивними іграми та інвентарем.
 
Маємо надію, що це свято стане першим поштовхом до майбутніх чемпіонських досягнень!
 
 
 
 
07.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах