Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Турнір зі змішаних єдиноборств (ММА) в Краматорську до Міжнародного дня захисту дітей

1 червня в місті Краматорськ відбувся відкритий обласний турнір «Кубок Донбасу» зі змішаних єдиноборств (ММА), присвячений Міжнародному дню захисту дітей.
 
Спортивний захід, організований просто неба в міському парку відпочинку «Сад Бернацького», зацікав численних вболівальників, глядачів та відвідувачів масштабного святкового заходу «Mega Children Day».
 
Проведення святкового турніру стає традиційним щорічним заходом до закінчення змагального року, підбиття підсумків, відзначення кращих бійців, що наполегливо тренуються заради досягнення спортивного результату.
 
Так, чемпіони України отримали пам’ятні подарунки Донецького обласного відокремленого підрозділу Федерації змішаних єдиноборств ММА України за високі спортивні досягнення.
 
У змаганнях взяли участь 96 спортсменів у різних вікових категоріях: діти, юнаки, юніори та молодь віком від 10 до 21 року з Краматорська, Дружківки, Костянтинівки, Покровська, Маріуполя, а також Сєвєродонецька та Рубіжного.
 
За підсумками загальнокомандного заліку перше місце посіла команда Маріуполя (тренер Сергій Матросов), друге – Краматорськ (тренер Максим Тендітний), третє – Дружківка (тренер Артем Будур).
 
Переможців і призерів турніру нагороджено грамотами і медалями, а команди – кубками управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.
 
07.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах