Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську День журналіста відзначили змаганнями з футболу та бадмінтону серед медіа і управління облдержадміністрації

5 червня в Краматорську, у Парку культури і відпочинку «Сад Бернацького», відбулись другий футбольний турнір «Кубок Виклику» та змагання з бадмінтону, присвячені Дню журналіста України.

Нагадаємо, змагальний формат привітання медіафахівців з професійним святом (замість традиційно-формального) на цій локації започатковано торік, у 2018-му, коли на смарагдовому газоні зустрілись збірні працівників департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації та засобів масової інформації.

«Сьогодні у нас не буде переможених та переможців – ми в роздягальні домовилися, що спочатку проведемо нагородження, а далі просто пограємо у своє задоволення. Ви, представники ЗМІ, є дійсно четвертою владою, адже формуєте в суспільстві уявлення про здорове та повноцінне життя, яке можливо досягти завдяки регулярним заняттям фізичною культурою та спортом. Сподіваюсь, сьогоднішній захід сприятиме тому, щоб ми у спілкуванні досягали взаєморозуміння, були корисними один одному, і надалі плідно співпрацювали», - звернувся до учасників заходу начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, який спочатку вручив журналістам грамоти та пам’ятні подарунки, а потім у якості капітана вивів на поле футбольну збірну працівників спортивної галузі.

 
 
 
 

До складу команди управління також увійшли: Володимир Киричик, Олег Санніков, Сергій Жалов, Сергій Єрмоленко, Андрій Головченко, Максим Крилевський, Максим Сорока, Юрій Кузьменко, Сергій Тарасенко. Збірну журналістів склали: Павло Палагута, Максим Пономарьов, Олександр Кармазін, Євген Кармазін, Іван Дубасов, Дмитро Басов, Богдан Новак, Олександр Паничев.

Дві хвилини знадобилося командам, аби відкрити рахунок. Перший гол у матчі забив Сергій Жалов, тренер-викладач обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики. Буквально за мить він подвоїв рахунок. Збільшив перевагу збірної управління Сергій Єрмоленко, тренер-викладач обласної СДЮСШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону, який двічі розписався у воротах суперника. Надалі команди обмінялися по одному голу. Їх авторами стали працівник Донецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Максим Сорока та прес-аташе ФК «Авангард» (Краматорськ) Олександр Паничев.

 

На іншому боці поля зі штучним покриттям в Саду Бернацького одночасно з футбольними відбулись змагання з бадмінтону. Журналісти Дмитро та Ігор Коткови, постійні учасники турнірів з кросмінтону, опинились у різних командах, де їх партнерами стали: головний спеціаліст відділу реалізації профільних програм управління Олена Богданович, заступник директора обласної ДЮСШ з плавання та синхронного плавання ДОО ФСТ «Україна» Анастасія Юдова, працівники прес-служби управління Максим Кириченко та Віктор Тачинський.

 
 

Завершили захід дружні рукостискання, взаємні слова вдячності за гру, пам’ятна фотосесія та домовленість про обов’язкові спільні зустрічі на майбутнє.

 

Більше світлин з заходу дивіться на нашій сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/sportdonoda/ (альбом – за посиланням).

06.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах