Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Ранкова пробіжка, фестиваль, велопробіги і туристичний зліт

За минулий тиждень (з 13 по 19 травня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено оздоровчо-масові заходи.

Туристичний зліт «Ігри патріотів» у Костянтинівці

17  травня в міському парку культури та відпочинку Костянтинівки відбувся щорічний туристичний зліт «Ігри патріотів».

Організатори заходу: відділ у справах сім’ї і молоді міської ради, відділ з фізичної культури і спорту, центр «Спорт для всіх», комунальний заклад «Міський соціальний гуртожиток», Костянтинівський об’єднаний військовий комісаріат, Костянтинівський міськрайонний центр зайнятості, КП «Об`єднання кінотеатрів та скверів в м. Костянтинівка».

На урочистому відкритті «Ігор патріотів» організатори привітали молодь міста, а команди виступили з презентаціями-представленням. У заході взяли участь шість команд по 10 учнів середньо-спеціальних навчальних закладів міста і Костянтинівського району: Костянтинівський медичний коледж, професійний будівельний ліцей (№39), індустріальний технікум, вище професійне училище (№113), Костянтинівський аграрний технікум Луганського Національного університету, а також збірна команда молодих педагогів.

Після проведеного жеребкування, отримавши маршрутні листи, команди «Євродіти» КПБЛ (№39), «Хортиця» (КІТ), «Аграрій» (аграрний коледж), «Єдине коло» (медичний коледж), «Чорнобривці» КВПУ (№113), збірна команда педагогів «Патріоти» спрямували до туристичних  «станцій»: «Влучний стрілець» (фрізбі), «Нічний дозор» (спальний мішок), «Велика скакалка», станція «Ми за здоровий спосіб життя!», «Євровікторина», навчально-військова підготовка (протигаз), творча станція  «Я – Українець!» з  українськими піснями і жартами зібрав всі команди на великій галявині.

Керівники-спікери станцій, які одночасно були і членами журі, оцінили туристичні стани і неперевершені кулінарні шедеври – кулеші. Весняна природа, гарна погода і відмінний настрій стали вірними супутниками в подоланні туристичних етапів.

Для журі визначити переможців було важко і відповідально, адже кожній команді притаманна своя «родзинка» і свій стрижень, проте рішення прийнято: I місце - команда Костянтинвіського індустріального технікуму, II місце - команда Костянтинівського професійного будівельного ліцею (№39), III місце - команда Костянтинівського аграрного коледжу Луганського Національного університету. Гарні результати показала й збірна команда педагогів.

Прагнення організаторів об’єднати молодь увінчалось успіхом!

 

 

 

 

 

 

 

Велопробіг у Гірнику

14 травня в ЗОШ №19 Гірника відбувся міні-велопробіг для учнів початкової школи.

Настрій був задорний, веселий. Кожен намагався пройти доріжку перешкод якомога краще.

Діти раділи та вболівали один за одного.

Наприкінці всіх учасників чекав великий торт.

 

Ранкова пробіжка в Маріуполі

18 травня о 10:00 в парку «Веселка» Маріуполя (лівий берег, пр. Перемоги, 58), стартувала традиційна ранкова пробіжка.

Маріупольці, які люблять себе і дбають про своє здоров’я, приєдналися до спортивного заходу.

Під наглядом тренера фізкультурники розім’яли м’язи і розігрілися перед пробіжкою. Всі перебували в доброму гуморі і поліпшили своє здоров’я.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Велопробіг і змагання з орієнтування «Велолабіринт» у Дружківці

19 травня на площі Молодіжній у Дружківці відбулись навчальні змагання з орієнтування «Велолабіринт», а також з площі старував велопробіг, присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З метою популяризації та розвитку велоспорту серед населення, покращення знань правил дорожнього руху та культури водіння, пропаганди здорового способу життя та залучення молоді до активних занять спортом, на площі Молодіжній пройшли навчальні змагання з орієнтування «Велолабіринт».

Організаторами цього заходу виступили туристичний клуб «Енергія», Дружківська організація «Товариства червоного хреста України», відділ з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради, Дружківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У змаганнях взяли участь представники навчальних закладів міста. Переможці отримали грамоти та подарунки.

На старт велопробігу вийшли як поодинокі любителі рухової активності, так і цілі родини. До велопробігу долучились представники туристичного клубу «Енергія», учні загальноосвітніх шкіл міста, студенти Дружківського житлово-комунального коледжу, активні мешканці міста, які вважають велосипед зручним та екологічним видом транспорту. Колона з учасниками велопробігу розпочала свій рух від площі Молодіжної та рушила вулицями міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фестиваль вуличної музики в Маріуполі

19 травня в Яхт-клубі Маріуполя пройшов фестиваль вуличної музики.

Маріупольській центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», виступив співорганізатором фестивалю.

У перервах між виступами виконавців усі гості фестивалю мали можливість розім’ятися і спробувати себе в спортивних іграх.

26.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах