Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велопробіг і змагання з орієнтування «Велолабіринт» у Дружківці

19 травня в місті Дружківка, на площі Молодіжній, відбулись навчальні змагання з орієнтування «Велолабіринт», а також з площі старував велопробіг, присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З метою популяризації та розвитку велоспорту серед населення, покращення знань правил дорожнього руху та культури водіння, пропаганди здорового способу життя та залучення молоді до активних занять спортом, на площі Молодіжній пройшли навчальні змагання з орієнтування «Велолабіринт».

Організаторами цього заходу виступили туристичний клуб «Енергія», Дружківська організація «Товариства червоного хреста України», відділ з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради, Дружківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У змаганнях взяли участь представники навчальних закладів міста. Переможці отримали грамоти та подарунки.

Призери у віковій категорії до 10 років: І місце - Софія Мекшун (НВК №3); ІІ місце - Аким Коротченко (НВК №3); ІІІ місце - Максим Рижик (НВК №3).

Призери у віковій категорії від 10 до 14 років: І місце - Євген Гайворонський (ЗОШ №1); ІІ місце - Георгій Кудин (ЗОШ №17); ІІІ місце - Микита Бильєв (НВК №3).

Призери у віковій категорії від 15 до 18 років: І місце - Ігор Балик (ЗОШ №12); ІІ місце - Віка Мусинова (ДЖКК); ІІІ місце - Ганна Михайлова (ЗОШ №17).

На старт велопробігу, присвяченому Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вийшли як поодинокі любителі рухової активності, так і цілі родини. До велопробігу долучились представники туристичного клубу «Енергія», учні загальноосвітніх шкіл міста, студенти Дружківського житлово-комунального коледжу, активні мешканці міста, які вважають велосипед зручним та екологічним видом транспорту. Колона з учасниками велопробігу розпочала свій рух від площі Молодіжної та рушила вулицями міста. 

25.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах