Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юнацькі змагання з баскетболу в Мирнограді виграли господарі турніру

З 17 по 19 травня в місті Мирноград, у спортивній залі ЗОШ №10, відбувся традиційний турнір з баскетболу серед юнаків 2006 року народження,  присвячений пам’яті В.С. Проскурова і А.А. Омельченка. 
 
Організаторами заходу стали КПНЗ ДЮСШ Мирноградської міської ради за підтримки відділу сім’ї молоді та спорту Мирноградської міської ради. У змаганнях взяли участь баскетбольні команди, які представляють міста Бахмут, Гірник, Дружківка, Краматорськ, Мирноград, Покровськ, Соледар, Торецьк. Календар ігор був дуже напруженим, так як команди змагались за коловою системою і щодня грали по два матчі. Незважаючи на щільний графік, ігри пройшли у вискому темпі в напруженій боротьбі, а інтрига за розподіл місць зберігалася до самого кінця турніру. 
 
Три команди - Дружківка, Краматорськ і Мирноград - набрали однакову кількість очок і місця розподілялися за різницей закинутих і пропущених м’ячів. За підсумками ігрових показників перемогла команда КПНЗ ДЮСШ  м. Мирноград, друге місце посіла ДЮКФП м. Краматорськ, третє місце - ДЮСШ м. Дружківка.  
 
Під час перерв між матчами проведено конкурси «штрафний кидок» і «найспритніший», в яких взяли участь по два гравця з кожної команди. Переможцем у конкурсі «найспритніший» став Борис Годунов (м. Мирноград, ЗОШ №10). 
 
Переможців і призерів конкурсів нагороджено пам’ятними медалями та цінними подарунками. Кращі команди нагороджено кубками, м’ячами та грамотами, а учасники - медалями, грамотами та солодощами. Кращий гравець з кожної команди отримав пам’ятний подарунок.  Кращим гравцем  турніру (МVP) визнано капітана мирноградської команди Бориса Годунова.
 
Організатори та учасники турніру висловити величезну подяку спонсорам: депутату Мирноградської міської ради Павлу Солодусі, директору ВП «Стандарт» ДП «Мирноградвугілля» Олександру Толкачову, депутату Покровської міської ради Дмитру Артемову, помічнику народного депутата України Філіпу Тищенку.
 
 
25.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах