Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перші змагання в житті найменших плавців ДЮК «Дельфін» Бахмута

18 травня в місті Бахмут, у басейні «Дельфін», відбулись змагання з плавання, присвячені Дню Європи. Вперше змагались вихованці оздоровчих гуртків дітей з навчання плаванню та членів дитячо-юнацького клубу «Дельфін» 2007-2013 років народження. 
 
Маленькі учасники 2011-2013 р.н. пропливли дистанцію 25 метрів кролем на груді та спині. Всі показали гарні результати. Другим етапом були запливи 50 метрів кролем на груді та спині вихованців 2008-2011 р.н.. Наступним етапом було комплексне плавання – плавальна дисципліна, в ході якої спортсмени почергово пливуть чотирма різними стилями плавання. Починають заплив найскладнішим стилем – батерфляєм, потім пливуть на спині, наступний відрізок дистанції - брасом, завершується заплив вільним стилем – кролем на груді. Дівчата та хлопці 2007-2011 р.н. боролися за найкращий результат та не збиралися поступатись один одному. 
 
Батьки з захоплення підтримували своїх майбутніх рекордсменів у кожній дистанції. Організатори висловили щиру вдячність за небайдуже ставлення до організації змагань Валерію Слєсарєву, який подарував клубу дошки для навчання плаванню та солодкі призи учасникам змагань.
 
Також організатори подякували батькам, які підтримали організаторів змагань, котрі стали першими в житті юних плавців. 
 
24.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах