Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Святкова конкурсно-розважальна програма «Міцна родина – міцна країна» у Вугледарі

15 травня в місті Вугледар відбулась святкова конкурсно-розважальна програма «Міцна родина - міцна країна» в рамках міського фестивалю «Щаслива родина - міцна країна», який присвячено Дню сім’ї та Дню матері. 
 
Вісім спортивних вугледарських родин взяли активну участь та отримали незабутні емоції. Змагання пройшли під гаслом «Один за всіх та всі за одного». 
 
На першому етапі родини змагались з футболу, де дуже активно підтримували одне одного. Матусі вміло забирали м’яч, татусі чітко пасували своїм малюкам і всією родиною раділи за забитий дитиною м’яч. Наступною частиною змагань була естафета. Матусі пильно вболівали та підтримували своїх чоловіків і дітей, діти емоційно підбадьорювали матусь під час бігу по дистанції. І заключною частиною змагань була гра у піонербол, в якій кожен член сім’ї отримав багато позитивних емоцій. Для когось це було щось нове, деякі батьки оновили свої знання з правил гри, а діти проявили свою самостійність у прийнятті відповідальних рішень. 
 
Відділ у справах сім’ї та молоді Вугледарської міської ради спільно з тренерами дитячо-юнацької спортивної школи провели змагання та нагородили всі сім’ї святковими призами.
 
Радісні татусі, приємно втомлені матусі та задоволені діточки - саме так завершились наші змагання, які ще більше скріпили сім’ї та залишили багато спільних позитивних емоцій. 
 
 
24.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах