Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Туристичний зліт «Ігри патріотів» в Костянтинівці

17  травня в місті Костянтинівка, у міському парку культури та відпочинку, відбувся щорічний туристичний зліт «Ігри патріотів».

Організатори заходу: відділ у справах сім’ї і молоді міської ради, відділ з фізичної культури і спорту, центр «Спорт для всіх», комунальний заклад «Міський соціальний гуртожиток», Костянтинівський об’єднаний військовий комісаріат, Костянтинівський міськрайонний центр зайнятості, КП «Об`єднання кінотеатрів та скверів в м. Костянтинівка».

На урочистому відкритті «Ігор патріотів» організатори привітали молодь міста, а команди виступили з презентаціями-представленням. У заході взяли участь шість команд по 10 учнів середньо-спеціальних навчальних закладів міста і Костянтинівського району: Костянтинівський медичний коледж, професійний будівельний ліцей (№39), індустріальний технікум, вище професійне училище (№113), Костянтинівський аграрний технікум Луганського Національного університету, а також збірна команда молодих педагогів.

Після проведеного жеребкування, отримавши маршрутні листи, команди  «Євродіти» КПБЛ (№39), «Хортиця» (КІТ), «Аграрій» (аграрний коледж), «Єдине коло» (медичний коледж), «Чорнобривці» КВПУ (№113), збірна команда педагогів «Патріоти» спрямували до туристичних  «станцій»: «Влучний стрілець» (фрізбі), «Нічний дозор» (спальний мішок), «Велика скакалка», станція «Ми, за здоровий спосіб життя!», «Євровікторина», навчально-військова підготовка (протигаз), творча станція  «Я – Українець!» з  українськими піснями і жартами зібрав всі команди на великій галявині.

Керівники-спікери станцій, які одночасно були і членами журі, оцінили туристичні стани і неперевершені кулінарні шедеври – кулеші. Весняна природа, гарна погода і відмінний настрій стали вірними супутниками в подоланні туристичних етапів.

Для журі визначити переможців було важко і відповідально, адже кожній команді притаманна своя «родзинка» і свій стрижень, проте рішення прийнято:

I місце - команда Костянтинвіського індустріального технікуму,

II місце - команда Костянтинівського професійного будівельного ліцею (№39),

III місце - команда Костянтинівського аграрного коледжу Луганського Національного університету.

Гарні результати показала й збірна команда педагогів.

Прагнення організаторів об’єднати молодь увінчалось успіхом!

23.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах