Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донеччини – переможці та призери чемпіонату України серед молоді до 23 років у Чорноморську

З 13 по 18 травня в місті Чорноморськ Одеської області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді до 23 років, що став одним із етапів відбору до першості Європи, яка пройде в жовтні в Румунії.

Серед представників Донеччини кращими на змаганнях виявились: у ваговій категорії до 81 кг – Крістіна Бородіна (Вугледар) із результатом у сумі двоборства 198 кг; у категорії до 96 кг – Ілля Куліков (Вугледар), який у сумі двоборства всього на 1 кг випередив Андрія Божука з Хмельницької області (359 кг проти 358 кг) та у вправі поштовх встановив рекорд України серед молоді (203 кг); у категорії до 109 кг – Максим Кобець (Ясинуватський район) із результатом у сумі двоборства 343 кг.

Срібні призери: у ваговій категорії до 55 кг – Марина Алєксандрова (Білозерське/Бахмут) із результатом у сумі двоборства 156 кг; у категорії до 76 кг – Ганна Шарова (Краматорськ/Бахмут) із результатом у сумі двоборства 165 кг.

Зазначимо, що Крістіна Бородіна та Марина Алєксандрова є спортсменами-інструкторами Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2019 рік.

Додамо, що в доробку важкоатлетів Донеччини за підсумками чемпіонату України в Чорноморську також два п’ятих, три шостих, три сьомих та два восьмих місць. У підсумковому заліку змагань команда чоловіків регіону посіла II місце, команда жінок – ІV місце.

 
 

Фото – Микола Колтаков

23.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах