Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся відкритий чемпіонат міста з плавання серед юнаків та дівчат «Новорічні старти»

З 20 по 22 грудня пройшов відкритий чемпіонат Донецька з плавання серед юнаків та дівчат «Новорічні старти».

Змагання були присвячені Дню Святого Миколая та проводилися в плавальному басейні спортивного комплексу «Дельфін».

Участь у змаганнях взяло тринадцять команд: команди комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради (ДЮСШ № 6 з водних видів спорту і ДЮСШ № 9 «Кіровець»), ОСДЮШОР ФСТ «Україна», КДЮСШ «Динамо», СДЮШОР сучасного п’ятиборства, УОР ім. С. Бубки, ШВСМ, команда басейну «Петровський», команда Донецького національного університету, а також команди міст Дебальцеве, Шахтарськ, Маріуполь та Макіївка.

Загальна кількість спортсменів, які взяли участь у змаганнях, склала 520 осіб. З них більше 20 осіб є майстрами спорту України і понад 30 осіб – кандидатами у майстри спорту України.

Змагання проходили у трьох вікових категоріях серед юнаків і дівчат 1998/1999, 2000/2001 років народження, а також 2002/2003 років народження і молодше.

Цікаво, що усі призові місця за трьома віковими категоріями розподілися однаково. Так, кращою стала ДЮСШ № 6 з водних видів спорту. Друге місце посіла команда ДЮСШ № 9 «Кіровець», а на третьому місці розташувалася команда ОСДЮШОР ФСТ «Україна».

По закінченню змагань переможці та призери нагороджені грамотами та дипломами комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради, а переможці, до того ж, нагороджені кубками.

 
24.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах