Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Святогірськ прийняв чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на подовжених дистанціях

З 1 по 4 травня в місті Святогірськ відбувся чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на подовжених дистанціях, в якому взяли участь 157 спортсменів з десяти областей України та Криму. До складу збірної команди Донецької області увійшли 22 спортсмени з міст Бахмут, Краматорськ, Лиман, Слов’янськ. 
 
За підсумками чотириденної боротьби на лісових трасах Святогірська збірна команда Донецької області посіла друге загальнокомандне місце, набравши 1 066 балів і поступившись перемогою команді з Києва (1 171 бал). Третє місце посіла у Сумської області (1 001 бал). 
 
На чемпіонаті вдало виступили бахмутські спортсмени. У вправі радіоорієнтування категорія  Ж-14 серед 18 учасників своєї підгрупи двічі перемогла Валерія Бритченко. Чемпіонкою України також стала Анастасія Успенська, яка посіла ще й третє місце у дисципліні «спринт». Дворазовим бронзовим призером змагань став  Ростислав Іванін  - у дисциплінах «радіоорієнтування» та «класика 3,5 мГц». Олександра Фролова виборола друге місце в класиці 3,5 мГц серед 13 спортсменок своєї підгрупи. Анастасія Василенко посіла друге місце в класиці 144 мГц, випередивши 18 спортсменок своєї віковій  категорії. Також срібними призерами стали Аріна Штепа в класиці 144 мГц, Данило Ходов в спринті, Катерина Третьяк у класиці 144 мГц. Олександр Смирнов посів третє місце в спринті. 
 
Найкращі команди отримали дипломи та кубки Міністерства молоді та спорту України. Найкращих спортсменів нагороджено дипломами та медалями від організаторів змагань.
 
14.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах