Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивне свято в Бахмуті до Дня Європи

18 травня в рамках святкування Дня Європи у місті Бахмут відбулось спортивне свято, місцем проведення якого став стадіон «Металург» – сучасна споруда з високоякісним сертифікованим обладнанням та інвентарем.

Завдяки дружній самовідданій праці численного колективу, «Металург» сьогодні є справжнім осередком краси і здоров’я, який щодня збирає сотні людей різного віку – від 3 до 85 років.

У святковий день територія стадіону перетворилась на ще більш гучне спортивне містечко – увазі мешканців і гостей міста було представлено низку видів спорту, що розвиваються в Бахмуті.

Видовищно на високому організаційному рівні відбулись змагання з футболу, пляжного волейболу, стрітболу, самбо, сумо, спортивного орієнтування, флорболу, шахів, шашок, армрестлінгу.

Показовими виступами порадували глядачів спортсмени міської комплексної ДЮСШ, Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки і спортивних клубів, які представили такі види спорту: дзюдо, вільна боротьба, бокс, кікбоксинг, тхеквондо, гімнастика, акробатика, легка атлетика, ушу, пауерліфтинг, козацьке фехтування.

Також у рамках заходу проведено майстер-класи зі скандинавської ходьби і оздоровчої гімнастики.

 
 
 
20.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах