Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов відкритий чемпіонат міста з кульової стрільби з пневматичної зброї, присвячений Дню Святого Миколая

Минулого тижня в стрілецькому тирі ГО «Динамо» пройшов відкритий чемпіонат Донецька з кульової стрільби з пневматичної зброї.

Змагання були присвячені Дню Святого Миколая та проводилися виключно серед молоді двох вікових категорій: 1994 року народження і молодше, а також 1999 року народження і молодше.

У чемпіонаті взяло участь 67 спортсменів з чотирьох міст України: Донецька, Дніпропетровська, Горлівки та Артемівська.

Програма турніру включала дві вправи ГП-4 і ПП-2. Переможець визначався в особистому заліку за найбільшою сумою вибитих очок у кожній вправі програми.

За великим рахунком, уся боротьба за призові місця розгорнулася між стрілками з Дніпропетровська та Донецька, які на двох здобули 20 призових місць.

Початок з’ясування відносин двох міст було покладено у вправі ГП-4 серед дівчат 1994 р. н. і молодше. У цьому виді програми перемогу здобула спортсменка з Дніпропетровська Марина Чижова з результатом 395 очок. У категорії 1999 р. н. і молодше серед дівчат весь п’єдестал дістався стрільцям з Дніпропетровська, а першою стала Олександра Раздоба з результатом 388 очок.

У вправі ПП-2 серед дівчат також виконували соло стрілки з Дніпропетровська. У категорії 1994 р. н. і молодше кращий результат показала Ольга Доник, яка набрала 363 очка. У категорії 1999 р. н. і молодше виграла Юлія Діденко з результатом 350 очок, яка також представляє місто Дніпропетровськ.

У змаганнях серед юнаків перевага була вже на боці спортсменів з Донецька. Так у вправі ГП-4 серед юнаків 1994 р. н. і молодше перемогу здобув донеччанин Максим Мандзюк з результатом 380 очок, а в категорії 1999 р. н і молодше першим став Юліан Конопля з Донецька з результатом 373 очка.

У вправі ПП-2 в категорії юнаків 1994 р. н. і молодше перемогу здобув Роман Дрижак з Донецька з результатом 366 очок. У категорії 1999 р. н. і молодше не було рівних В’ячеславу Байкову з Артемівська, який з результатом 369 очок став першим.

За результатами змагань в підсумковому неофіційному командному заліку перемогу святкувала команда з Дніпропетровська, у активі якої 4 перших, 6 других та 3 третіх місця. Другою стала команда з Донецька (3-1-3), третьою – з Артемівська (1-1-2).

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради.

 
24.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах