Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Змагання серед дошкільнят, учнів, студентів і дорослих

За минулий тиждень (22-28 квітня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено масові спортивно-оздоровчі заходи.

Спартакіада «Освіта» серед дошкільних навчальних закладів Вугледару

26 квітня в місті Вугледар, у спортивній залі дитячо-юнацької спортивної школи, відбулася міська спартакіада «Освіта», в якій прийняли участь команди дошкільних навчальних закладів: «Капітошки» (ДНЗ №1 «Джерельце»), «Козачата» (ДНЗ №2 «Золота рибка»), «Совенята» (ДНЗ  «Мрія»).

Діти Вугледару з раннього віку залучаються до спорту та активного способу життя. Вони охоче беруть участь у змаганнях та міських заходах.

До організації та проведення заходу долучилися відділ у справах фізичної культури і спорту Вугледарської міської ради та Вугледарський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання складались з чотирьох естафет та виступів груп підтримки дитячих садків.

Спартакіада пройшла в атмосфері бадьорості, драйву та справжнього спортивного азарту. Всі учасники були нагороджені грамотами та пам’ятними подарунками.

Подібні заходи вже стали традиційними у Вугледарі, тому що фізична культура та спорт – основа здоров’я кожної людини.

Здорова дитина – здорова країна!

Бахмут визначив найсильніших в армспорті

24 квітня в місті Бахмут, на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург», відбулись традиційні міські змагання з армрспорту, в яких взяли участь учні загальноосвітніх шкіл, студенти вищих навчальних закладів, а також чоловіки.

Змагання проведено з метою залучення юнаків і дорослих до систематичних занять спортом, а також стимулювання к досягненню вищих результатів спортсменів за звання найсильніших 

Змагання пройшли видовищно та азартно, учасники продемонстрували високий рівень майстерності і жагу до перемоги.

За підсумками змагань найсильніші в своїх вагових категоріях стали:

- у вагових категоріях до 70 кг, до 80 кг (юнаки): 1 місце – Микита Ткаченко, Давид Лагвилава, 2 місце - Микита Боцман, Даниїл Кудояр, 3 місце - Роман Троян, Радислав Сапрун;

- у вагових категоріях до 60 кг, до 70, понад 80 (дівчата): 1 місце – Олена Зуєва, Софія Сивак, Римма Соколенко, 2 місце – Надія Галичина, Вероніка Варламова, Катерина Смедляєва, 3 місце – Анастасія Охамуги, Яна Мохасим;

- серед дорослих: 1 місце – Руслан Щербіна, 2 місце – Роман Давидюк, 3 місце -  Володимир Казанцев.

Переможців і призерів нагороджено грамотами та медалями управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

14.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах