Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У чемпіонаті Слов’янська з боулінгу перемогла команда Слов’янського коледжу Луганського національного аграрного університету

24 квітня в місті Слов’янськ, у розважальному центрі «Taler», відбувся останній фінал II чемпіонату міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді (група вищих навчальних закладів І-ІІ р.а.).
 
Фінал видався цікавим і напруженим: команди навчальних закладів продемонстрували набагато кращі результати, аніж у відбіркових іграх. Учасники змагалися до останнього в запеклій боротьбі за перемогу.
 
За результатами ігор перемогла команда Слов’янського коледжу Луганського національного аграрного університету (1094 очки), на другому місці команда Слов’янського коледжу транспортної інфраструктури (1065 очок), третє місце посіла команда Слов’янського коледжу Національного авіаційного університету (1046 очок). 
 
Кращим гравцем турніру став викладач фізичного виховання Слов’янського коледжу Луганського національного аграрного університету Олексій Журавльов (313 очок).
 
Призери чемпіонату отримали заслужені медалі, кращу команду відзначено  кубком, а всі її учасники - сувенірними чашками з символікою чемпіонату, спортивними сумками для взуття та блокнотами. Кращий гравець отримав грамоту та подарунок від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
Загалом у чемпіонаті Слов’янська з боулінгу у 2018-2019 навчальному році взяли участь 435 учнів та студентів Слов'янська. Це 165 студентів ДВНЗ ДДПУ, 125 студентів ВУЗів І-ІІ р.а., 35 учнів закладів професійної освіти, 110 учнів ЗОШ.
 
Чемпіонат міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді став уже традиційним, тож чекаємо нових учасників у наступному 2019-2020 навчальному році.
Довідка. Чемпіонат міста Слов’янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді проводиться за ініціативи розважального центру «Taler» за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Боулінг є одним з неолімпійських видів спорту, офіційно визнаним в Єдиній спортивній класифікації Міністерством молоді та спорту України. Найбільшу зацікавленість до нового для Слов’янська виду змагань проявили студенти та викладачі вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, не менш зацікавленою була учнівська молодь загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.
 
14.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах