Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До обговорення виноситься десятка кращих тренерів Донецької області з неолімпійських видів спорту за 2013 рік

Попередній список кращих тренерів Донецької області з неолімпійських видів спорту визначений за підсумками виступу їх вихованців на офіційних міжнародних змаганнях 2013 року – Всесвітніх іграх, чемпіонатах світу та Європи, Кубках світу та Європи.

1.
Настенко Володимир Миколайович,
Заслужений тренер України
Тренер чемпіона IХ Всесвітніх ігор 2013 року з неолімпійських видів спорту з джиу-джитсу, срібного призера Всесвітніх ігор з бойових мистецтв 2013 р. та чемпіона Європи 2013 р. з джиу-джитсу Настенко Івана.
Тренер бронзової призерки Всесвітніх ігор з бойових мистецтв та чемпіонки Кубку Європи Настенко Анастасії.
2.
Грєбцов Володимир Іванович,
 I категорія
Тренер триразової чемпіонки світу з годрю-рю карате, а також срібної та бронзової призерки Чемпіонату Світу з годзю-рю карате 2013 р. Сукачової Катерини.
3.
Тимохін Леонід Анатолійович,
Майстер спорту України
Тренер дворазового срібного призера чемпіонату світу з косікі карате 2013 р., срібного призера чемпіонату Європи з косікі карате 2013 р. Поддубного Сергія, а також срібного призера чемпіонату світу з косікі карате 2013 р. та чемпіона Європи з косікі карате 2013 р. Димчака Івана, тренер чемпіонки Європи з косікі карате 2013 р. Барласової Варвари.
 
4.
Хатнюк Олексій Сергійович,
Заслужений тренер України
Тренер чемпіона світу та дворазового срібного призера чемпіонату світу з JKS карате 2013 р. Медведєва Андрія.
5.
Філенко Галина Михайлівна,
Заслужений тренер України
Тренер учасника IХ Всесвітніх ігор 2013 року з неолімпійських видів спорту (4 місце) та бронзового призера чемпіонату Європи зі скелелазіння Болдирєва Данила.
6.
Збандут Іван Васильович,
Заслужений тренер України
Тренер учасника IХ Всесвітніх ігор 2013 року з неолімпійських видів спорту з пауерліфтингу (5 місце) Свістунова Володимира; тренер срібного призера чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед юніорів 2013 р. Рубець Олександра; тренер срібного призера чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед чоловіків 2013 р. Бичкова Олексія; тренер чемпіона Світу з пауерліфтингу 2013 р. Рокочого Олексія.
7.
Ніколюкін Степан Вікторович,
Заслужений тренер України,
Майстер спорту України
Суддя національної категорії
Тренер учасника IХ Всесвітніх ігор 2013 року з неолімпійських видів спорту з пауерліфтингу (5 місце) Свістунова Володимира; тренер бронзової призерки чемпіонки Світу з пауерліфтингу 2013 р. Князевої Антоніни.
8.
Білицький Валерій Петрович,
Тренер вищої категорії
Тренер золотого та срібного призера чемпіонату Світу серед юнаків та дівчат з гирьового спорту 2013 р. та срібного призера чемпіонату Світу з гирьового спорту 2013 р. Білицького Леона.
9.
Прийменко Аліна Валерійовна,
Заслужений тренер України,
Суддя міжнародної категорії.
Тренер учасників IХ Всесвітніх ігор 2013 року з неолімпійських видів спорту (6 місце) зі спортивної аеробіки та фітнесу Столокос Катерини та Прийменко Далі.
10.
Карпенко Ілона Степанівна,
Заслужений тренер України,
Суддя міжнародної категорії.
Тренер учасників IХ Всесвітніх ігор 2013 року з неолімпійських видів спорту (6 місце) зі спортивної аеробіки та фітнесу Столокос Катерини та Прийменко Далі.
 
 
24.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах