Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий Кубок Мар’їнського району з міні-футболу пам’яті героїв-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

20 квітня в місті Мар’їнка відбувся щорічний відкритий Кубок Мар’їнського району з міні-футболу, присвячений пам’яті героїв-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.
 
Змагання відбулися за ініціативи Мар’їнської міської у Донецькій області Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» за підтримки голови Мар’їнської райдержадміністрації, керівника районної військово-цивільної адміністрації Володимира Мороза.
 
З відкриттям змагань юних футболістів району привітали голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз та голова Мар’їнської міської у Донецькій області Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Володимир Дяченко.
 
У турнірі взяло участь 7 команд учнів загальноосвітніх шкіл району. Це Мар’їнська ЗОШ №1, Мар’їнська ЗОШ №2, Курахівська ЗОШ №1, Курахівська ЗОШ №2, Єлизаветівська ЗОШ, Костянтинівська ЗОШ, Богоявленська ЗОШ.
 
Турнір пройшов у запеклій, безкомпромісній боротьбі, кожний матч тримав усіх у напрузі. Рівень підготовки всіх команд був доволі високим, тому відчайдушна боротьба велась за кожний клаптик футбольного поля, кожний забитий м’яч та кожне очко.
 
За результатами пермогу та перехідний Кубок з міні-футболу здобула команда Мар’їнської ЗОШ №2. Друге місце посіла команда Костянтинівської ЗОШ, третє місце розділили Мар’їнська ЗОШ №1 та Курахівська ЗОШ №1.
13.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах