Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Семінар з рукопашного бою з Олегом Білько у Миколаївці

З 19 по 20 квітня в місті Миколаївка, на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Енергетик», відбувся суддівсько-тренерський семінар, організований Донецькою обласною федерацією рукопашного бою «Донбас» для суддів, тренерів, інструкторів, а ще й для широкого кола прихильників цього прекрасного, динамічного виду єдиноборства - рукопашного бою.

Семінар зібрав 32 представника десяти міст і районів Донецької області: Покровська, Мирнограда, Гірника, Красногорівки, Мар'їнки, Бахмута, Костянтинівки, Костянтинівського району, Слов'янська, Слов'янського району, в яких наразі культивується цей вид спорту.

Теоретичну частину семінару провів Олег Білько - гранд-майстер 6 Дан з джиу-джитсу, 7 Дан з рукопашного бою, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії. В ході семінару були розглянуті питання за правилами, оформленням документів для участі та під час проведення змагань з рукопашного бою.

Крім того, урочисто відзначено подарунками від віце-президента Всеукраїнської федерації рукопашного бою Ігора Іорданова спортсмени, які досягли найкращих результатів на чемпіонаті України з рукопашного бою, що пройшов з 16 по 18 лютого цього року в місті Київ:

- за перше місце Ілля Лозовий відзначений подарунком (кімоно);

- за друге місце Максим Лозовий відзначений подарунком (битки);

- за третє місце Павло Петрівний заохочений футболкою від Всеукраїнської федерації рукопашного бою.

Другий день семінару передбачав практичну частину на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Енергетик» та включав питання з вимог проведення атестації спортсменів рукопашного бою і технічних вимог.

По завершенню учасники семінару отримали наступні розряди:

10 КЮ - Данило Кошевий, Артем Шульга, Віталій Коншин, Антон Любимов;

8 КЮ - Олег Пелипенко, Микола Гриньов, Сергій Лозовой, Родіон Цівковський, Микита Гуцула, Ілля Жигулін;

7 КЮ - Олександр Калиниченко, Максим Крайник, Віталій Фоменко, Данило Верцанов, Данило Глебський;

6 КЮ - Андрій Чічін, Олесій В'язінко, Ансар Іскандаров, Вікторія Мудра;

5 КЮ - Олег Лозовий, Олександр Чечинов, Олександр Віліток, Альберт Леонов;

4 КЮ - Владислав Ламаш, Ігор Скворцов.

Донецька обласна федерація рукопашного бою «Донбас» висловила вдячність віце-президенту Всеукраїнської федерації рукопашного бою Ігорю Іорданову, гранд-майстру 6 Дан з джиу-джитсу, 7 Дан з рукопашного бою, заслуженому тренеру України, судді міжнародної категорії Олегу Більку, директору ПАТ «Донбасенерго» «Енергосоцінвест» Олександру Яшину за допомогу в організації та надану можливість проведення суддівсько-тренерського семінару.

13.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах