Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Гравець дня на чемпіонаті Слов’янська з боулінгу - Дмитро Ковальов

17 квітня в місті Слов’янськ, у розважальному центрі «Taler», на чемпіонаті міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді зустрілися представники закладів професійної освіти.
 
Участь у змаганнях взяли дві команди Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф. Кривоноса, а також по одній команді Слов’янського професійного машинобудівного ліцею і Слов’янського професійного аграрного ліцею.
 
За результатами двох ігор по 10 фреймів перемогла команда Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф. Кривоноса з результатом 991 очко.
 
Грамотою та цінним призом нагороджено кращого гравця дня Дмитра Ковальова, учня Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф. Кривоноса.
 
Призери чемпіонату отримали заслужені медалі та цінні подарунки, команда-переможець відзначена кубком та сувенірними чашками із символікою чемпіонату від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
 
 
Довідка. Чемпіонат міста Слов'янськ з боулінгу серед учнівської та студентської молоді проводиться за ініціативи розважального центру «Taler» при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
11.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах