Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сумоїсти Донеччини здобули 7 нагород на чемпіонаті Європи в Таллінні

З 18 по 21 квітня в місті Таллінн (Естонія) відбувся чемпіонат Європи з сумо серед дорослих та молоді, який зібрав понад 300 учасників з 14 країн.

Донецьку область у складі національної збірної представили спортсмени з міста Бахмут, вихованці заслуженого тренера України Олега Реви. У їх доробку – 1 золота, 4 срібні та 2 бронзові нагороди.

Валерія Одинцова у ваговій категорії 60 кг стала чемпіонкою серед молоді до 21 року та срібною призеркою серед молоді до 23 років.

Єлизавета Моренко стала двічі бронзовою призеркою – у вазі понад 80 кг серед молоді до 21 року та у вазі до 95 кг серед молоді до 23 років, а також двічі срібною призеркою у командних змаганнях.

Ще одне «срібло» до скарбнички Донеччини принесла Юлія Кадіграбова.

Додамо, що представниця нашого регіону Ольга Митник посіла п’яте місце серед жінок у категорії до 95 кг, а Олександр Козирєв – сьоме місце серед чоловіків у категорії до 70 кг.

За підсумками командного заліку збірна України стала другою, маючи в активі 3 золоті, 9 срібних та 7 бронзових нагород серед дорослих, 5 золотих, 6 срібних та 5 бронзових нагород серед молоді до 21 року, 5 золотих, 8 срібних та 6 бронзових нагород серед молоді до 23 років.

 
 
25.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах