Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Визначено учасників обласного фіналу «Олімпійське лелеченя» 2019 року

17 квітня одразу в трьох містах Донецької області – Добропіллі, Маріуполі та Слов’янську – відбулись зональні змагання ІІІ етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». У кожній зоні команди боролись за дві путівки в обласний фінал, що відбудеться 24 квітня в Добропіллі.

Учасники повинні були презентувати свої команди, продемонструвати спритність у комбінованій естафеті, знання олімпійської історії та згуртованість у рухливій грі.

У Слов’янську серед 9 команд з міст та районів кращими виявились учні Краматорської ЗОШ № 25 та Билбасівського ЗЗСО Слов’янського району.

У Добропіллі за підсумками змагань 12 команд право виступити в обласному фіналі вибороли представники Великоновосілківської ЗОШ № 2 та Родинської ЗОШ № 36.

У Маріуполі з числа 6 команд до фіналу вийшли Нікольська гімназія «Софія» з ЗОШ № 2 та Вугледарський НВК «Політехнічний ліцей».

Нагадаємо, раніше, 9 квітня, у місті Бахмут переможцями зональних змагань стали Костянтинівський ЗЗСО № 1 та ЗЗСО № 8 ВЦА міста Торецьк.

Загалом у ІІІ етапі заходу «Олімпійське лелеченя» 2019 року взяли участь 30 команд з 14 міст, 10 районів та 6 об’єднаних територіальних громад Донецької області.

 
 
 
19.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах