Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську визначили переможців чемпіонату міста з боулінгу серед студентів

10 квітня на доріжках розважального центру «TALER» відбувся фінальний день чемпіонату Слов’янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді.

Завершили змагання сім команд факультетів державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», які були переможцями відбіркових ігор восени 2018 року. Претенденти на нагороди представляли: фізико-математичний, філологічний, педагогічний факультети, факультет фізичного виховання, факультет спеціальної освіти, факультет ПТПО та факультет психології, економіки та управління.

За результатами ігор перемогу здобула команда факультету фізичного виховання (1064 очка), на другому місці – команда філологічного факультету (952 очка), на третьому – команда педагогічного факультету (938 очок).

Кращим гравцем дня визнано студента філологічного факультету Романа Ковальова (263 очка).

Призерів чемпіонату нагородили медалями, команду-переможця – кубком, а всіх учасників – сувенірними чашками із символікою чемпіонату, рюкзаками та блокнотами від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Чемпіонат міста Слов’янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді проходив щосереди з жовтня 2018-го по квітень 2019 року за ініціативи розважального центру «TALER» за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

15.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах