Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бійці Слов’янська перемогли у чемпіонаті Донецької області з рукопашного бою серед юнаків і юніорів

6 і 7 квітня в місті Слов’янськ, у спортивному комплексі «Локомотив» КПНЗ «Міська КДЮСШ», відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з рукопашного бою серед юніорів, юніорок, юнаків, дівчат, який присвячено Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку і Всесвітньому дню здоров’я.
 
На змагання прибули 124 спортсмени віком від 10 до 17 років. Географію розвитку рукопашного бою представили 9 команд Донецької та Харківської областей - з Мар’їнки, Маріуполя, Мирнограду, Покровська, Лиману, Балаклеї, Слов’янська, Слов’янського та Костянтинівського району.
 
Відкриття заходу відбулось урочистим парадом за присутності начальника відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександра Міщенка, відповідального секретаря відділення НОК України в Донецькій області Дмитра Подопригори, директора КПНЗ «Міська КДЮСШ» Інни Панченко.
 
За підсумками змагань в командній першості перше місце виборола команда Слов’янська, друге загальнокомандне місце посіла команда Маріуполя, а третє -  Слов’янського району.
 
Переможці в особистому заліку отримали заслужені нагороди -  почесні грамоти і медалі Донецької обласної федерації рукопашного бою «Донбас».
 
Ці змагання є відбірковими для формування складу збірної команди, яка представлятиме Донецьку область на чемпіонаті України, що відбудеться з 19 по 21 травня в Києві. 
 
Громадська організація «Донецька обласна федерація рукопашного бою «Донбас» висловила вдячність начальнику управління фізичної культури та спорту Володимиру Мицику, начальнику відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександру Міщенку, директору КПНЗ «Міська КДЮСШ» Інні Панченко за сприяння та підтримку в організації та проведенні заходу.
 
 
08.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах