Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кадети Бахмута - переможці Кубку Донецької області з боротьби самбо

6 і 7 квітня в місті Бахмут, на базі спортивного комплексу «Металург», відбувся Кубок Донецької області з боротьби самбо серед кадетів, присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку і Всесвітньому дню здоров’я. 
 
У змаганнях взяли участь 60 спортсменів і спортсменок з п’яти міст області: Бахмута, Краматорська, Мирнограда, Лимана, Покровська.
 
На урочистий парад відкриття Кубку Донецької області завітав начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.
 
Протягом двох змагальних днів розіграно 16 комплектів нагород серед юнаків та дівчат 2003-2005 років народження. За підсумками командного заліку призові місця розподілились так: перше - команда міста Бахмут, друге - команда Мирнограду, третє - команда Покровська. 
 
«Такі важливі, непорушні і як ніколи актуальні поняття миру, спорту, здоров’я, розвитку і саморозвитку, дружби і вибору стають все більш ключовими для суспільства XXI століття, - зазначила головний суддя змагань Карина Статівкіна. - Адже спорт - це вибір бути здоровим, вести здоровий спосіб життя, і мир - це теж вибір. Правильний вибір, який кожен з нас повинен зробити на благо нашої країни та на благо всього людства. І саме такий вибір зробили учасники наших змагань. Юні хлопці та дівчата вже зараз демонструють гідний рівень боротьби, радують глядачів ефектними кидками і гарними перемогами і претендують на право представляти нашу країну на світовій арені в найближчому майбутньому. Тому хочеться побажати їм перш за все невичерпної віри в себе і в свої сили, терпіння, надійної команди і вірних друзів поруч». 
 
 
08.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах