Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзюдоїсти Донеччини вибороли повний комплект нагород на юніорському чемпіонаті України в Дніпрі

26 та 27 березня в спортивному комплексі «Олімпія+» у Дніпрі відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юніорів до 21 року, який зібрав 375 спортсменів з 23 регіонів України.

За підсумками змагань у активі збірної Донецької області виявилось 4 медалі: золота, срібна та дві бронзові.

У ваговій категорії 48 кг на п’єдестал пошани піднялись дві представниці нашого регіону – спортсменки Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, школи вищої спортивної майстерності, підопічні тренера Миколи Ящука, які провели по 4 сутички. Анна Островська перемогла всіх своїх суперниць, у тому числі – у фіналі Анжелу Жуковську (Київська область), кривдницю нашої Олександри Камінської. Олександра програла протистояння за вихід у фінал, але скористалась шансом у сутичці за «бронзу» з Аліною Слободенюк (Житомирська область).

Ще однією бронзовою призеркою стала Карина Саркісян (ДВУОР ім. С.Бубки, ШВСМ, тренер Микола Ящук), яка боролась у ваговій категорії 70 кг. Вона виявилась кращою за представниць Черкаської області, Києва та Харківської області.

Серед юніорів у ваговій категорії понад 100 кг «срібло» здобув Костянтин Яцко (Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа, ШВСМ, тренер Володимир Бегім). Він переміг представників Сумської та Дніпропетровської областей, але у фіналі поступився киянину Євгенію Балєвському.

 
 
 
 

Фото – Олександр Якушин

02.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах