Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У «Sport Games» перемогли студенти Краматорського технологічного технікуму

5 квітня в місті Краматорськ, у парку культури та відпочинку ім. Пушкіна, відбулось спортивне свято для молоді, присвячене Міжнародному дню спорту заради розвитку та миру та Всесвітньому дню здоров’я.

Учнівську та студентську молодь дев’яти навчальних закладів міста привітав Краматорський міський голова Андрій Панков, провів жеребкування команд і особисто відкрив змагання, зробивши перші кидки у дартс-мішень.

Кожна команда презентувала свій навчальний заклад, і краще за всіх з цим упорались студенти Машинобудівного коледжу Донбаської державної машинобудівної академії.

Переможці визначились за результатами розважальних естафет, олімпійської вікторини, веселих спортивних змагань. Перемогли студенти Краматорського технологічного технікуму. Друге і третє мясця посіли відповідно Машинобудівний коледж Донбаської державної машинобудівної академії та Донецький національний медичний університет.

Переможців і призерів привітали та нагородили заступник начальника управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради Ганна Височина та виконавчий директор Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора.

Не залишились без подарунків й інші учасники заходу - команди ЗОШ №8, ПТНЗ №14, ПТНЗ №42, ПТНЗ № 47, Донбаської державної машинобудівної академії, Донбаського інституту техніки та менеджменту.

Захід відбувся за ініціативи Комітету фізичної культури та спорту управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради, за підтримки і сприяння Відділення НОК України в Донецькій області, центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», ГО «Здоровий вибір», кафе «Комікс».

07.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах