Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлетичний пробіг вулицями Слов’янська і фітнес-тренування на лісовій галявині

5 квітня в місті Слов’янськ, на Соборній площі, відбувся спортивно-масовий захід з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Понад 150 учасників зібрались на центральній площі, щоб пліч-о-пліч виконати зарядку і разом вирушити у легкоатлетичний забіг вулицями міста.

Разом зі студентами Донбаського державного педагогічного університету та учнівською молоддю пробігли викладачі університету на чолі з деканом факультету фізичного виховання Олександром Холодним, фахівці міського центру «Спорт для всіх», представники відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

Слід зазначити, що довжина маршруту пробігу – від Соборної площі до кільця Слов’янського курорту – склала 3,32 км, яку подолала більшість учасників. Після фінішу учасники легкоатлетичного пробігу рушили до лісової галявини Слов’янського курорту, де пройшло додаткове фітнес-тренування.

Всі учасники спортивно-масового заходу отримали гарний настрій та долучились до всесвітнього руху за популяризацію спорту та здорового способу життя!

 

 

05.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах