Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Святкова зарядка на площі в Костянтинівці

5 квітня в місті Костянтинівка відбулось спортивне свято з нагоди Міжнародного дня спорту заради миру та розвитку, а також з нагоди Міжнародного дня здоров’я.

Головною метою свята є пропаганда активного способу життя як одного з чинників гармонійного розвитку людини, стимулювання молоді до занять спортом, залучення до фізичного розвитку та зміцнення свого здоров’я, сприяння фізичному розвитку і загартуванню організму, популяризація здорового способу життя.

Ініціативу підтримали Костянтинівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділ з фізичної культури і спорту Костянтинівської міської ради, управління освіти Костянтинівської міської ради, навчальні заклади, студентська молодь, провідні спортсмени міста, міський Палац культури та дозвілля, а також всі бажаючі.

Захід розпочався з Гімну України та звернення організаторів до присутніх. Емоцій та запалу додали показові виступи команди з чирлідингу  Костянтинівського медичного коледжу, яка є переможцем обласного фестивалю з чирлідингу, виступ вихованки циркового колективу «Арена». Своїми виступами вони налаштували всіх присутніх на хвилю гарного весняного, бадьорого настрою.

А потім площа Палацу культури і дозвілля перетворилась на спортивний майданчик, на якому понад 200 присутніх різного віку разом рухались, виконуючи ранкову зарядку. Усі присутні отримали заряд бадьорості, енергії, весняного драйву.

Життєва та рухова активність якнайкраще сприяють міцному здоров’ю, тому рухайтеся і будьте здорові!

08.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах