Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Шахову першість Маріуполя серед ліцеїв та професійно-технічних училищ виграла команда МВМПУ

4 квітня в місті Маріуполь, на базі шахового клубу, відбулася командна першість міста з шахів серед команд ліцеїв та професійно-технічних училищ.
 
У змаганнях взяли участь шість команд навчальних закладів, це Маріупольський професійний машинобудівний ліцей (МПМЛ), Маріупольський професійний ліцей (МПЛ), Маріупольський професійний ліцей будівництва (МПЛБ), Маріупольське вище металургійне професійне училище (МВМПУ), Маріупольський центр професійно-технічної освіти (МЦПТО), Маріупольськмй професійний ліцей автотранспорту (МПЛА).
 
Переможцями турніру стали Максим Каци, Микола Ланін і Єлизавета Подгорна - команда шахістів МВМПУ набрала у п’яти матчевих зустрічах дев’ять очок з десяти можливих.
 
Поступившись переможцям за додатковими показниками, срібними призерами першості стали Володимир Сєров, Роман Олейніков і Валентина Шапкіна (команда МПМЛ). Третій результат продемонстрували Денис Бабенко, Володимир Шенін і Валерія Морозова (команда МПЛА).
 
Переможців і призерів турніру нагороджено медалями, грамотами та кубками управління молоді та спорту Маріупольської міської ради.
 
05.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах