Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У шкільному чемпіонаті Слов’янська з боулінгу перемогла команда педагогічного ліцею

3 квітня в місті Слов’янськ, у розважальному центрі «Taler» відбувся фінал II чемпіонату міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді (група загальноосвітніх навчальних закладів).

За результатами відбіркових турів, у яких взяли участь 18 загальноосвітніх закладів відділу освіти, до фіналу увійшли чотири команди, що набрали найбільшу кількість очок. Це команди загальноосвітніх шкіл №№ 12, 13, 17, а також педагогічного ліцею.

Фінал склався дуже напружено, бо кожна команда продемонструвала набагато кращі результати, аніж у відбіркових іграх. За результатами двох ігор по 10 фреймів перемогла  команда педагогічного ліцею (1124 очки). Друге місце опсіла команда ЗОШ №12 (1060 очок), третє місце посіла команда ЗОШ №17 (1024 очки).

Кращим гравцем турніру став представник педагогічного ліцею Дмитро Казначеєв (271 кегля).

Кращі команди чемпіонату отримали заслужені грамоти, медалі та призи. Найкращу команду відзначено кубком, а всі її учасники - сувенірними чашками з символікою чемпіонату від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Довідка. Чемпіонат Слов’янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді організовано за ініціативи розважального центру «Taler», за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, а також Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

05.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах