Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні баскетболісти Донеччини – переможці всеукраїнської спартакіади «Повір у себе»

З 31 березня по 3 квітня в селі Кам’яниця Ужгородського району Закарпатської області відбулися фінальні змагання ХХVІ Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з баскетболу серед дітей з вадами слуху, присвяченої 28-й річниці незалежності України.

Звання кращих виборювали команди 4 областей: Дніпропетровської, Донецької, Київської та Харківської.

Добра фізична підготовка та велике прагнення до перемоги допомогли спортсменам Донеччини продемонструвати найвищі здібності. У перший день наші баскетболісти були сильнішими за представників Харківщини, у другий – Київщини, у третій – Дніпропетровщини, і, таким чином, стали володарями золотих нагород Спартакіади.

Команду Донецької області склали вихованці Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 21 Донецької обласної ради, яких підготував тренер Геннадій Лук’янов. Ось імена переможців: Богдан Ляшко, Станіслав Самороков, Микола Шаповалов, Данило Кондауров, Давид Бречко, Вероніка Марченко, Тетяна Фоменко.

Щорічно учасниками Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з різних видів спорту є близько 20 тисяч дітей. Змагання дають дітям можливість здобути впевненість у собі та своїх силах. Також вони несуть пошуковий характер – конкурс виявляє талановитих спортсменів для поповнення національної збірної команди України, з метою підготовки їх до Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.

 
 
08.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах