Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Стартував третій сезон проекту «Безкоштовні тренування» в Маріуполі

За минулий тиждень (з 25 по 31 березня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено спортивно-масові заходи.

Третій сезон проекту «Безкоштовні тренування» у Маріуполі

30 березня в місті Маріуполь, у парку ім. Лепорського, проведено перше в цьому році тренування на свіжому повітрі. Гарна погода сприяла тому, щоб на спортмайданчику зібралися сорок маріупольців.

Тренування на свіжому повітрі дають здоровий імпульс настрою і допомагають впоратися з почуттям тривоги, знижує тиск і високий рівень стресу, присутній в повсякденному житті багатьох з нас.

Безкоштовні тренування проходять на постійній основі в манежі «Азовсталь». У вівторок і четвер з 18:00 до 19:00, у суботу о 9:30

Додаткова інформація - за телефоном: +38-068-4376100.

Змагання з народного жиму в Бахмуті

27 березня в місті Бахмут, на стадіоні «Металург», відбулась відкрита особиста першість міста з народного жиму серед юнаків, дівчат, чоловіків, жінок. У змаганнях взяли участь понад 60 атлетів з загальноосвітніх шкіл, вищих навчальних закладів, спортивних клубів.

Переважна більшість учасників продемонстували гарні результати.  Чемпіонами в своїх вагових категоріях стали: Софія Рудковська, Софія Рохлова (НВК №11), Надія Галичина, Артем Іваненко, Роман Кудла, Богдан Дорових (медичний коледж), Максим Косьяненко (ЗОШ № 2), Роман Троян (ЗОШ №18), Ліда Алексеєва, Олександр Кудрін, Максим Голуб (СОК «Металург»).

Ветеран силових видів спорту Владислав Мошенко продовжує радувати своїх прихильників участю у міських змаганнях і цього разу здобув золоту медаль. Рекорд Владислава Мошенка (35 підйомів штанги вагою 100 кг) так і не підкорився молодим спортсменам. А студент агроліцею Володимир Галушенко поновив рекорд міста, піднявши 63 рази штангу вагою 50 кг, - це дуже високий показник серед молодих спортсменів.

Переможців і призерів нагороджено грамотами та медалями управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради. 

Міський фінал змагань «Олiмпiйське лелеченя» у Маріуполі

26 березня у місті Маріуполь, на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу КДЮСШ «Меотіда», відбувся міський фінал змагань «Олiмпiйське лелеченя».

У змаганнях взяли участь команди найсильніших школ з кожного району Маріуполя (ЗОШ №56, Гімназія №1, ЗОШ №32, ЗОШ №47, ЗОШ №33, ЗОШ №42, ЗОШ №67).

Програму змагань склали презентації команд, спортивні конкурси, естафети, вікторина, гра «Вибивний».

За результатами змагань переможцями і призерами стали:

I місце — ЗОШ №67;

II місце — ЗОШ №47;

III місце — ЗОШ №42.

Переможців і призерів нагороджено кубками, медалями та грамотами управління молоді та спорту Маріупольської міської ради, а також призами МЦПР за місцем проживання.

03.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах