Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині відзначили День спорту на благо миру та розвитку

5 квітня в місті Добропілля на базі стадіону «Авангард» та Палацу спорту відбувся обласний спортивно-масовий захід «День спорту на благо миру та розвитку».

Розпочалось свято з параду спортсменів, участь у якому взяли вихованці та тренери секцій баскетболу, боксу, бойових мистецтв В’єтнаму, важкої атлетики, волейболу, греко-римської боротьби, дзюдо, кікбоксингу, косікі карате, легкої атлетики, пауерліфтингу, спортивної гімнастики, тенісу, футболу, армрестлінгу, черліденгу, шахів, альпінізму і скелелазіння, а також аматори велоспорту, представники громадських організацій «Східний вітер» та «Добровело».

Хлопців і дівчат у їх прагненні до пізнання цінності спорту як чинника для зміцнення співпраці, взаєморозуміння підтримали почесні гості заходу: Добропільський міський голова Андрій Аксьонов, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради Віталій Кличов.

«Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку слугує об’єднуючим щодо таких ідей, як колективізм, згуртованість – сподіваюсь, ви зможете пронести їх протягом усього життя. Упевнений, що завдяки регулярним заняттям фізичною активністю, здоровому способу життю ви станете міцнішими, красивішими та успішнішими! Дякую кожному, хто вже сьогодні на змаганнях різного рівня гідно представляє свій спортивний клуб, місто та Донецьку область. Бажаю вам незламної віри у власні сили та нових перемог!», - сказав у зверненні до юних спортсменів Володимир Мицик, відзначивши Добропілля як місто, що створило спортивну інфраструктуру з комфортними умовами для відвідувачів і за останні півроку прийняло понад 10 обласних заходів.

 
 

Під час урочистої церемонії нагородження перспективні спортсмени, тренери та спортивні фахівці Добропілля отримали Подяки управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, міської ради, посвідчення про присвоєння спортивних змагань та цінні подарунки від Добропільського міського голови. Команда «Шахтар», переможець відкритої зимової першості Добропілля з футболу серед юнаків сезону 2018/2019, отримала кубок та медалі. Валерію Бегєєву, який очолює рух велолюбителів Добропілля, Андрій Аксьонов вручив сертифікат на суму 195 тисяч гривень для відкриття секції з велоспорту.

 

Протягом заходу на території стадіону «Авангард» та Палацу спорту діяла низка спортивних локацій, де кожен бажаючий міг придивитися до різних видів спорту, взяти участь у естафетах «Веселі старти». Завершилося свято легкоатлетичним забігом на 5 км та велопробігом довжиною 60 км.

 
 
 

Нагадаємо, Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку, згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 23 серпня 2013 року, проголошено проводити щорічно 6 квітня. Як зазначається у відповідній резолюції, спорт, який є одним із інструментів освіти, розвитку і миру, сприяє зміцненню співробітництва, солідарності, терпимості, розумінню і соціальній інтеграції на всіх рівнях: місцевому, національному та міжнародному. А здоровий спосіб життя, фізична і інтелектуальна активність є запорукою загального процвітання й добробуту.

 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці у Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (фотоальбом - за посиланням)

06.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах