Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Крістіна Бородіна - чемпіонка України з важкої атлетики (U-20), шестеро штангістів Донеччини - призери Коломиї

З 25 по 29 березня в міcті Коломия (Івано-Франківська область) відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів і юніорок віком до 20 років.
 
У змаганнях взяли участь 19 спортсменів Донецької області, і семеро з них зійшли на п’єдестал чемпіонату країни, здобувши 1 золоту медаль, 4 срібні і 2 бронзові нагороди. 
 
Чемпіонкою України серед юніорок стала Крістіна Бородіна, впевнено випередивши усіх конкуренток у ваговій категорії до 81 кг з результатом 197 кг у сумі двоборства  (КМСУ, ДЮСШ м. Вугледар, ШВСМ, спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної спортивної команди резервного спорту). 
 
Срібні призери: 
- категорія до 55 кг  - Марина Алєксандрова, (МСУ, м. Білозерське / м. Бахмут, спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної спортивної команди резервного спорту), результат у сумі двоборства  163 кг;
- категорія до 76 кг - Ганна Шарова (м. Краматорськ / м. Бахмут, ДВУОР ім. С.Бубки), результат у сумі двоборства 155 кг; 
- категорія понад 87 кг - Діана Білик (м. Дружківка), результат у сумі двоборства 150 кг; 
- категорія до 89 кг - Ілля Москаленко (м. Краматорськ / м. Бахмут, ДВУОР ім. С.Бубки),  результат у сумі двоборства 302 кг, вперше виконав норматив МСУ. 
 
Бронзові призери: 
- категорія до 55 кг - Віталій Саламаха (м. Вугледар), результат у сумі двоборства 184 кг; 
- категорія понад 109 кг - Євген Бурбала (м. Вугледар) результат у сумі двоборства  325 кг; 17-річний атлет вперше виконав норматив МСУ. 
 
Четверті місця посіли, продемонструвавши гідні результати, Арсен Погосов (категорія до 73 кг, м. Дружківка) і Максим Зайченко (категорія до 109 кг, м. Бахмут). П’яте місце посів 16-річний Іван Горобець (категорія до 109 кг). 
 
 
Відео змагань з важкої атлетики: https://www.youtube.com/channel/UCy7oaUAtGxBwAbfDvmcgG5A
 
31.03.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах