Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі визначено переможців змагань з волейболу і настільного тенісу в рамках Спартакіади Донецької області серед студентів

З 25 по 28 березня в місті Маріуполь, у спорткомплексі Приазовського державного технічного університету, відбулися змагання з волейболу (юнаки) і настільного тенісу в рамках Спартакіади Донецької області серед студентів.
 
Змагання з волейболу серед юнаків зібрали п’ять команд вищих навчальних закладів, серед яких перемогу виборола команда Маріупольського державного університету. Друге місце посіла команда Приазовського державного технічного університету, третє місце - Азовський морський інститут Національного університету «Одеська морська академія».
 
Настільний теніс зібрав десять команд представників п’яти вищих навчальних закладів. За підсумками змагань перемогла команда Приазовського державного технічного університету. Друге місце посів Донецький юридичний інститут МВС України, третє місце - Азовський морський інститут Національного університету «Одеська морська академія».
 
Змагання відбулися за ініціативи та підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також громадської організації «Донецьке обласне фізкультурно-спортивне товариство «Спартак».
31.03.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах