Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації долучилося до місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»

З 1 по 30 квітня за щорічною традицією, яка триває з 2007 року, у містах, районах та об’єднаних територіальних громадах Донецької області проводяться заходи в рамках Всеукраїнського місячнику «Спорт для всіх – спільна турбота». Їх метою є підготовка спортивної бази до весняно-літнього періоду, приведення в належний стан спортивних майданчиків.

5 квітня в Краматорську наочний приклад для своїх колег на місцях та всіх мешканців Донеччини продемонстрували працівники управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, які довели до ладу спортмайданчик, розташований у дворі біля свого офісу.

«Упевнений, що такими невеликими спільними зусиллями ми спроможні створити умови для своїх щоденних занять фізичною культурою та спортом, - зазначив начальник управління Володимир Мицик. - Закликаю долучитися до місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» всіх, хто небайдужий до здорового способу життя і рухової активності!».

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації оголошує флешмоб з нагоди місячника та передає естафету управлінню молоді та спорту Маріупольської міської ради.

 
 
 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці у Facebook: www.facebook.com/sportdonoda.

05.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах