Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Футбольні перемоги та заходи в Дружківці, Костянтинівці, Новогродівці

Протягом минулого тижня (з 18 по 24 березня) мережа центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області провела масові заходи.

Переможний старт футболістів «Спорт для всіх»

З 15 по 19 березня в місті Краматорськ відбувся перший Всеукраїнський турнір з футболу на призи ФК «Авангард» серед юнаків 2006 р.н. У турнірі взяли участь шість команд з Донецької і Луганської областей, серед них і «Спорт для всіх» (м. Покровськ).

У матчі-відкритті турніру зустрілись «Спорт для всіх» і господарі змагань – вихованці футбольної академії ФК «Авангард» (м. Краматорськ). Напружена і безкомпромісна гра завершилася нульовою нічиєю.

У другому турі покровські футболісти обіграли команду ДЮСШ з міста Сєвєродонецьк (Луганська область) – 3:0. Голи на рахунку Ігоря Ткаченка, Вадима Омельченка і Даниїла Демьянова.

У третьому турі «Спорт для всіх» здолав констянтинівську «Фортуну» - 3:1. Покровські юнаки пропустили першими, але знайшли в собі сили переломити хід зустрічі і перемогти. Голами відзачились Ігор Ткаченко, Рустам Муталієв і Даниїл Демьянов.

У вирішальному поєдинку змагань зустрілись «Спорт для всіх» і «Авангард» (м. Сіверськ). Покрівчанам задля перемоги вистачало і нічиєї, а ось суперників влаштовувала лише перемога. Батато емоцій і боротьби на кожній ділянці поля - так проходив фінальна гра. У середині першого тайму Даниїл Демьянов виконав сольний прохід і відкрив рахунок матчу. Проте у другому таймі соперники зрівняли рахунок. Інтрига трималася до останньої хвилини,  а зняв її гол у ворота «Авангарду». Даниїл Демьянов заробив пенальті, а Вадим Омельченко реалізував - 2:1. Команда «Спорт для всіх» перемогла в матчі і в турнірі.

Кращим гравцем турніру визнано Даниїла Демьянова, а головний плюс у тому, що на кращих гравців цих матчів звернули увагу селекціонери професійних футбольних клубів, у тому числі і донецького «Шахтаря».

Чемпіонами Дружківки з міні-футболу стали учні ЗОШ №6

19 і 20 березня в місті Дружківка, на спортивному майданчику загальноосвітньої школи №17, відбувся чемпіонат міста з міні-футболу серед учнів 6-8 класів. У змаганнях взяли участь десять шкіл міста.

За результатами напружених поєдинків до полуфінальної стадії чемпіонату потрапили команди шкіл №17, №6, №8 та НВК №4.

У підсумку запеклих протистоянь перемогу в фіналі здобула команда учнів ЗОШ №6, яка на останніх хвилинах вирвала перемогу у команди ЗОШ №7 (1:0). У поєдинку за третє місце перемогу святкували господарі майданчику – ЗОШ №17.

У настільному тенісі в Костянтинівці переміг індустріальний технікум

20 березня в місті Костянтинівка, в спортивному залі медичного коледжу, в рамках міської Спартакіади серед закладів професійної та вищої освіти міста,   відбулись змагання з настільного тенісу, які організували міський центр «Спорт для всіх» і відділ з фізичної культури і спорту Костянтинівської міської ради.

У змаганнях взяли участь п’ять команд. Урочисте відкриття  розпочалося з традиційного підняття прапора України, виконання національного гімну та вступного слова організаторів змагань.

Підсумки змагань

I місце - команда Костянтинівського індустріального технікуму;

ІІ місце - команда Костянтинівського тенікуму Луганського національного аграрного університету; 

III місце - команда Костянтинівського вищого професійного училища;

VI місце - команда Костянтинівського медичного коледжу;

V місце - команда Костянтинівського професійного будівельного ліцею.

«Олімпійське лелеченя» у Новогродівці

22 березня в місті Новогродівка, у спортивній залі БДТ, відбувся ІІ (міський) етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя».

Як і щорічно, спортивна родина учнів навчальних закладів міста зібралася з нагоди заходу, який присвячено олімпійському руху та історії Олімпійських ігор.

Програму заходу склали культурно-освітня та спортивна частини: презентація команд «Ми – олімпійська надія України», комбінована естафета з дев’ятьох змагань, вікторина «Знавець олімпійського спорту», рухлива гра «Вибивний».

На олімпійському прапорі не пишуть слів, але люди всієї планети знають, що п’ять переплетених кілець різного кольору символізують мир, дружбу і взаєморозуміння, сповіщають про чесну боротьбу. Саме так, дотримуючись принципів Олімпійських ігор, у чесній боротьбі зустрілися команди чотирьох закладів загальної середньої освіти міста.

Учасників вітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Мантурова, методист відділу освіти Олена Гайчук, директор КЗ «НМЦФЗН «Спорт для всіх» Олексій Константинов, колектив «Серцебиття» БДТ.

За підсумками усіх конкурсів, набравши найбільшу суму балів, переможцем ІІ (міського) етапу змагань стала команда «Патріот» ЗЗСО І-ІІІ ступенів №7, друге місце посіла команда «SportAgent» ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім.Т.Г.Шевченка, третє місце - стала команда ЗЗСО І-ІІ ступенів №8.

За свою наполегливість і прагнення до перемоги всі команди-учасниці отримали грамоти і солодкі призи від КЗ «НМЦФЗН «Спорт для всіх», а переможці - ще й право представляти місто Новогродівка на зональних змаганнях 17 квітня у місті Добропілля.

«Спорт для всіх» привіз до Покровська «Бердянську весну»

З 20 по 23 березня в місті Бердянськ (Запорізька область) відбувся Всеукраїнський турнір з футболу «Бердянська весна – 2019» серед юнаків 2009 р.н.

У змаганнях взяли участь вісім команд, які було поділено на дві групи. У  групі «Б» виступила команда «Спорт для всіх» (м. Покровськ).

У стартовому матчі турніру зустрілись «Спорт для всіх» з командою Спортивного центру «Барса» (м. Суми). Видовищна гра завершилась перемогою покрівчан – 5:3.

У другому матчі команда «Спорт для всіх» здолала ще одного фаворита – «Азовсталь» (м. Маріуполь) – 2:0.

У заключному матчі групового етапу покровські юнаки розгромили господарів турніру - команду  ДЮСШ-2 (м. Бердянськ) – з рахунком 6:0.

З трьома перемогами покрівчани посіли перше місце у групі, і у фінальному матчі зустрілись з командою «Диназ» з міста Вишгород (Київська область). Матч гідних суперників завершився мінімальною перемогою команди «Спорт для всіх» - 1:0. Кубок «Бердянська весна» рушив до Покровська.

28.03.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах