Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Києві відбулося розширене засідання колегії Мінмолодьспорту за участю Прем’єр-міністра України

7 липня в Києві відбулося розширене засідання колегії Міністерства молоді та спорту України.

Участь у заході взяли Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, голова Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний, спеціалісти галузі фізичної культури та спорту, спортсмени, тренери. У засіданні взяв участь і начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Основним питанням засідання колегії стало обговорення виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, Коаліційної угоди, Стратегії сталого розвитку "Україна – 2020" у 2015 році, шляхів поглиблення реформ у молодіжній сфері, сфері фізичної культури і спорту.

Арсеній Яценюк привітав присутніх на засіданні спортсменів збірної України із вдалим виступом на І Європейських іграх та подякував їм за високі результати. Він зазначив, що перемоги в спорті є надзвичайно важливими для майбутніх перемог у всіх сферах України.

«Український спорт та українська молодь – це гідність нації і здоров`я нації. Пріоритетне завдання, яке є сьогодні в спорті – це підготовка до Олімпійських Ігор. Не дивлячись на складний бюджет, йде 100% фінансування з того, що передбачено. Я вітаю зусилля Міністра в тому, щоб забезпечити українських спортсменів новим інвентарем. Ми разом зробимо все, щоб підготувати українську команду не просто до участі, а до перемог на наступних Олімпійських Іграх», - наводить слова прем’єр-міністра сайт Міністерства молоді та спорту України.

Окрім того, Арсеній Яценюк повідомив, що грошові виплати для спортсменів – призерів І Європейських ігор будуть збільшені вдвічі від попередньо заявлених сум. Чемпіони та тренери перших у історії Євроігор отримають 50 тисяч гривень, срібні призери – 40, бронзові – 25.

Члени колегії зазначили, що крім спорту вищих досягнень, підтримки потребує розвиток спорту та фізичного виховання в регіонах. Важливим завданням сьогодення є збереження існуючої бази ДЮСШ як основи для здорової нації. Розробки нових програм потребують пропаганда здорового способу життя, реабілітація за допомогою центру «Інваспорт» осіб, постраждалих у зоні АТО, питання національно-патріотичного виховання.

 
07.07.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах