Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


18 травня відбулася скайп-нарада за участю спортивного активу Донеччини та Львівщини

18 травня, у всесвітній День вишиванки, пройшла чергова міжобласна скайп-конференція за участю представників спортивної сфери Сходу і Заходу України.

У заході взяли участь працівники управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, керівники структурних підрозділів галузі фізичної культури та спорту райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення Львівщини.

На нараді обговорювалися питання про виплату одноразової стипендії для юних спортсменів сільської місцевості, про особливості реалізації обласної програми «Спортивний майданчик», про підсумки обласного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» та про підготовку до відзначення Олімпійського дня.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик поділився з колегами інформацією про хід реалізації проектів щодо облаштування 200 спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням та будівництва 85 спортивних майданчиків зі штучним покриттям до 85-річчя Донецької області. Нагадаємо, ці проекти здійснюються за ініціативи голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, відповідно до програми економічного та соціального розвитку Донецької області на 2017 рік.

18.05.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах