Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донецької області – володарі медалей чемпіонату Європи серед юніорів та молоді

З 4 по 10 грудня в ізраїльському місті Ейлат проходив чемпіонат Європи з важкої атлетики серед юніорів до 20 років та молоді до 23 років.

Донецьку область на континентальній першості успішно представили п’ять спортсменів.

Серед молоді до 23 років у ваговій категорії до 63 кг Олена Коханенко (Дружківка) стала володаркою бронзових медалей: у ривку її результат склав 96 кг, у поштовху – 109 кг, у сумі двоборства – 205 кг. Цим виступом наша важкоатлетка виконала норматив майстра спорту міжнародного класу.

У змаганнях серед юніорів до 20 років гідно показали себе Альона Шевкопляс, Ілля Куліков, Ігор Обухов та Максим Кобець.

«Бронзу» у сумі двоборства і «бронзу» у ривку у ваговій категорії до 69 кг Донеччині та Україні принесла Альона Шевкопляс (Дружківка/Бахмут). Її результат – 202 кг (ривок 94 кг + поштовх 108 кг).

Ігор Обухов (Дружківка) у ваговій категорії до 85 кг здобув срібну медаль у поштовху та із сумою 330 кг (145 кг + 185 кг) посів 5 місце.

Максим Кобець (Дружківка/Ясинуватський район) у категорії +105 кг завоював «малу» бронзу в ривку і став 4-м із сумою 376 кг (171 + 205).

Ілля Куликов (Вугледар) посів 4 місце в категорії до 77 кг з результатом 314 кг (140 + 174).

Додамо, що загалом українські юніори та молодь завоювали на чемпіонаті Європі 45 медалей, 19 з яких найвищого ґатунку. Юніори та юніорки нашої країни вибороли перші загальнокомандні місця змагань.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає спортсменів регіону та їх тренерів з успішним виступом у Ізраїлі та бажає яскравих виступів на майбутніх змаганнях міжнародного рівня!

 
 
 
12.12.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах