Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Руслан Дмитренко став 9-тим на командному чемпіонаті світу зі спортивної ходьби

7-8 травня в Римі проходив перший в історії командний чемпіонат світу зі спортивної ходьби.

До цього змагання мали назву Кубок світу зі спортивної ходьби. Останній з них відбувся у 2014 році, у Тайцані. Тоді представник Донецької області Руслан Дмитренко став володарем золотих медалей у індивідуальному та командному заліках у ходьбі на 20 км. Окрім цього, наш легкоатлет встановив нині діючий національний рекорд – 1:18.37 год.

Цього року в Італії Руслан упродовж 15-ти кілометрів також входив до лідируючої групи чемпіонату. Лише на заключному етапі китаєць Ван Чжень зумів відірватися і в підсумку здобути перемогу (1:19.22). Дмитренко показав на змаганнях дев’ятий час – 1:20.33, який для нього є найкращим у поточному сезоні.

Той факт, що результат Руслана виявився найвищим серед вітчизняних атлетів на дистанції 20 км, остаточно підтвердив його право представляти Україну на Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Додамо, що чоловіча збірна України в складі Руслана Дмитренка, Назара Коваленка, Івана Лосєва, Андрія Ковенка і Костянтина Пузанова (до заліку рахувалися показники перших трьох) ввійшла до п’ятірки найсильніших на командному чемпіонаті світу зі спортивної ходьби.

 
08.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах