Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Аліна Махиня здобула ліцензію на Олімпійські ігри-2016

З 6 по 8 травня в Стамбулі (Туреччина) проходить другий світовий ліцензійний турнір з боротьби.

Переможно завершила свій виступ представниця Донецької області в складі збірної України Аліна Махиня, завоювавши таку бажану путівку на Олімпійські ігри 2016 року.

Наша спортсменка боролася у ваговій категорії 69 кг. На шляху до фіналу вона впевнено подолала суперниць з Білорусі, США та Румунії, а у вирішальній сутичці Аліні була зарахована перемога над представницею Норвегії, яка травмувалася.

Відзначимо, що за період поточного олімпійського циклу Махиня ставала чемпіонкою світу та Європи 2013 року, бронзовою призеркою чемпіонатів Європи 2014 і 2016 років, а також здобула «золото» на Перших Європейських іграх 2015 року.

Додамо, що Аліна Махиня стала 17-тою спортсменкою Донецької області в списку тих, хто вже має ліцензії або виконав норматив для участі в Олімпійських іграх-2016.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає Аліну та її тренерів з успішним виступом на турнірі в Стамбулі та бажає їй якнайкраще підготуватися до Ігор Олімпіади у Ріо-де-Жанейро!

 
08.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах