Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ігор Раідівілов став бронзовим призером у опорному стрибку на бразильських ліцензійних змаганнях

З 16 по 20 квітня в бразильському Ріо-де-Жанейро проходили другі кваліфікаційні ліцензійні змагання зі спортивної гімнастики до ХХХІ Літніх Олімпійських ігор.

На цих стартах вихованець ШВСМ Донецької області Ігор Радівілов разом з партнерами по збірній України досягли головної мети – здобули командну олімпійську ліцензію.

Бронзовий призер Олімпіади в Лондоні 2012 року, вихованець Заслуженого тренера України Вячеслава Лаврухіна, Ігор підтвердив свій високий рівень і в окремих видах тестового турніру.

У своїй коронній вправі – опорному стрибку – Радівілов став бронзовим призером з показником 14.649. Перемогу тут здобув українець Олег Верняєв, який випередив Ігоря на 0,684 бали.

За підсумками змагань на кільцях наш гімнаст з результатом 15,333 зовсім трохи не дотягнувся до п’єдесталу пошани (француз Самір Аіт Саїд отримав оцінку 15,500 балів), посівши четверте місце.

Відзначимо, що на Олімпійських іграх 2016 року Ігор Радівілов, окрім командних змагань, представлятиме Україну і Донецьку область в чотирьох дисциплінах: опорний стрибок, вправи на кільцях, вправи на перекладині та вільні вправи.

 
21.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах