Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Коу Лей на турнірі з настільного тенісу в Швеції здобув ліцензію на Олімпіаду-2016

З 12 по 16 квітня в шведському Хальмстаді проходив європейський турнір з настільного тенісу, який був відбірковим на Олімпійські ігри 2016 року.

Кваліфікаційні змагання виявилися дуже напруженими, адже для представників Європи розігрувалося всього 10 ліцензій.

У складі збірної команди України єдиним володарем заповітної путівки на найголовніші спортивні старти чотириріччя став представник Донецької області, майстер спорту міжнародного класу Коу Лей.

Перша ракетка України і  бронзовий призер Перших Європейських ігор 2015 року, Коу Лей у першій частині відбору виступив не надто вдало, вигравши у бельгійця Флорана Ламбьє та поступившись фінну  Бенедеку Олаху та турку Лі Ахмету.

Але в другій частині кваліфікації український спортсмен китайського походження зміг реабілітуватися. У своїй «сітці», де ігри проходили за олімпійською системою на вибування, Коу Лей по черзі здобув перемоги над представниками Угорщини, Хорватії, Португалії, Великобританії, але у фіналі поступився Еммануелю Лебессону з Франції. Остання путівка на Олімпійські ігри 2016 року на турнірі розігрувалася між спортсменами, які програли у фіналах з двох «сіток». Наш тенісист зустрічався із ще одним французом Симоном Гаузі, і на цей раз святкував перемогу.

Відзначимо, що Коу Лей став 15-тим представником Донецької області в списку тих, хто вже має ліцензію або виконав норматив на Ігри Олімпіади 2016 року.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик вітає спортсмена з досягненням і бажає перемог на головних стартах у Ріо-де-Жанейро!

 
Фото - flickr.com
 
17.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах