Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Затверджено Положення про стипендії перспективним спортсменам Донецької області

На підставі Закону України «Про військово-цивільні адміністрації», який нещодавно підписав Президент України, Донецька обласна військово-цивільна адміністрація отримала додаткові повноваження щодо розподілення коштів обласного бюджету.

Так, було підписано розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 16.03.2016 № 198 «Про затвердження Положення про стипендії перспективним спортсменам Донецької області».

Цим Положенням регламентується порядок призначення та виплати стипендій перспективним спортсменам Донецької області з олімпійських, неолімпійських видів спорту, спортсменам з особливими потребами, які здатні забезпечити успішний виступ на Олімпійських, Паралімпійських, Всесвітніх іграх, Всесвітніх Універсіадах, Європейських іграх, Юнацьких Олімпійських іграх, чемпіонатах і кубках світу та Європи (далі - стипендії).

Стипендії призначаються для підтримки і стимулювання розвитку спорту вищих досягнень в Донецькій області, морального і матеріального заохочення спортсменів для досягнення високих спортивних результатів на календарний рік, за наявності відповідних призначень в обласному бюджеті.

Кількість та розміри стипендій:

- 40 щомісячних стипендій для спортсменів з олімпійських видів спорту у розмірі: 20 стипендій - двох мінімальних заробітних плат і 20 стипендій - трьох мінімальних заробітних плат;
- 15 щомісячних стипендій для спортсменів з неолімпійських видів спорту - двох мінімальних заробітних плат;
- 15 щомісячних стипендій для спортсменів з особливими потребами - двох мінімальних заробітних плат.

Наразі готуються подальші розпорядження, які вже в найближчому часі дозволять перспективним спортсменам Донеччини отримати обласні стипендії.

З розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Положення про стипендії перспективним спортсменам Донецької області» можна ознайомитися ТУТ.

 
18.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах